Uvijeti korištenja

Uvjeti korištenja

Obavijest o autorskim pravima

Sadržaji internetskih stranica su zaštićene autorskim pravom © 2004 URSA Insulation, S.A. (ili njezinih podružnica gdje je tako naznačeno i/ili njezinih davatelja  licence), Pº de Recoletos, 3 4ª planta, 28004 Madrid, Spain. Sjedište: Madrid, registrirane u trgovačkom registru Madrid pod "tomo 22.556, libro 0, folio 171, hoja M-403209, Inscripción 1". Sva prava su zadržana. 
Informacije na internetskoj stranici ( uključujući ali ne ograničavajući se na tekstove, fotografije i zvukove) ne smiju se reproducirati, prenositi, distribuirati niti pohranjivati bez prethodnog pismenog dopuštenja od strane „URSA Insulation“ S.A., osim za strogo privatne potrebe, ukoliko to nije drugačije naznačeno. Izmjene sadržaja internetske stranice izričito su zabranjene. 
Neki dijelovi internetske stranice sadržavaju fotografije koje su predmet autorskih prava njihovih davatelja.

 

Zaštitni znakovi

Ako nije drugačije naznačeno na internetskoj stranici, prikazane oznake, logotipi tvrtke i amblemi predmet su prava zaštitnih znakova „Uralita“ i/ili „URSA Insulation“ S.A. (ili njezinih podružnica).

 

Bez jamstava ili zastupanja

INFORMACIJE NA OVOJ STRANICI DATE SU "KAKVE JESU". „URALITA GROUP“ NI U KOJEM SLUČAJU NEĆE BITI ODGOVORNA BILO KOJOJ STRANI ILI ZA BILO KAKVU IZRAVNU, NEIZRAVNU, POSEBNU ILI DRUGU POSLJEDIČNU ŠTETU ZA BILO KAKVU UPOTREBU OVE INTERNETSKE STRANICE ILI BILO KOJE DRUGE STRANICE POVEZANE LINKOM, UKLJUČUJUĆI BEZ OGRANIČENJA BILO KAKAV GUBITAK DOBITI, PREKID POSLOVANJA, GUBITAK PROGRAMA ILI DRUGIH PODATAKA O VAŠIM INFORMACIJAMA RUKUJUĆI SUSTAVOM ILI DRUGAČIJE ČAK I AKO SMO IZRIČITO UPOZORENI NA MOGUĆNOST TAKVIH ŠTETA.

„Uralita“ ne daje nikakva jamstva i/ili zastupanja o bilo kojoj drugoj internetskoj stranici kojoj možete pristupiti preko ove stranice. Takva jamstva i/ili zastupanja dani su samo kao pogodnost i ne znače da „Uralita“ odobrava ili prihvaća bilo kakvu odgovornost za sadržaj ili upotrebu takve internetske stranice. Nadalje, na Vama je da poduzmete mjere opreza kako biste osigurali da je ono što god odaberete za upotrebu slobodno od virusa, „crva“ i „trojanskih konja“ i drugih stavki destruktivne prirode.
Informacije koje sadržava ova internetska stranica mogu se mijenjati bilo kada bez prethodne obavijesti ili obveze. Informacije na ovoj internetskoj stranici mogu sadržavati tehničke netočnosti ili tipografske pogreške. Informacije koje su objavljene na internetskoj stranici mogu sadržavati reference ili unakrsne reference na „Uralita“ proizvode, usluge itd. koji nisu najavljeni ili dostupni u Vašoj zemlji. Točnost takvih informacija ne može biti zajamčena, pogotovo stoga što su takve informacije podložne promjenama, specifičnim zahtjevima ili dostupnosti pa takve reference ne  znače da „Uralita“ namjerava najaviti takve proizvode, usluge itd. i u Vašoj zemlji. Obratite se Vašem lokalnom distributeru za sve detalje vezane za proizvode, usluge itd. koji Vam mogu biti dostupni i za naručivanje.

 

Komentari, pitanja i prijedlozi

Molimo uvažite da će se sve informacije, neželjeni prijedlozi, ideje ili ostali podnesci smatrati nepovjerljivima i nevlasničkima. Slanjem bilo kakvih informacija ili materijala dajete tvrtki „URSA Insulation“ S.A. i „Uralita“ neograničenu i neopozivu licencu za reproduciranje, prenošenje i distribuiranje tih materijala ili informacija i slažete se da „URSA Insulation“ S.A. i „Uralita“ slobodno upotrebljavaju ideje, koncepte, know-how ili tehnike koje nam pošaljete za bilo koju svrhu.

 

Specifična programska oprema dostupna na internetskoj stranici

Bilo koja programska oprema koja može biti dostupna za preuzimanje s ove stranice ("Programska oprema") djelo je „URSA Insulation“ S.A. (ili bilo koje od njezinih podružnica) i/ili njezinih davatelja i zaštićeno je autorskim pravima. 
Upotreba programske opreme ozakonjena je uvjetima Ugovora o licenci za krajnjeg korisnika, ako on postoji, koji dolazi s programskom opremom ili je u nju uključen ("Ugovor o licenci"). Ako drugačije ne proizlazi iz Ugovora o licenci, programska oprema dostupna je za preuzimanje isključivo za upotrebu krajnjeg korisnika. Svaka reprodukcija ili redistribucija programske opreme koja nije u skladu s Ugovorom o licenci može rezultirati kaznama za prekršaje i krivična djela. 
BEZ OGRANIČAVANJA PRETHODNOG, KOPIRANJE ILI REPRODUKCIJA PROGRAMSKE OPREME BILO KOJEM DRUGOM SERVERU ILI LOKACIJI ZA DALJNJU REPRODUKCIJU ILI REDISTRIBUCIJU IZRIČITO JE ZABRANJENO. 
PROGRAMSKA OPREMA IMA JAMSTVO, AKO GA UOPĆE IMA, SAMO PREMA UVJETIMA UGOVORA O LICENCI. OSIM AKO SE, KAO ŠTO JE ZAJAMČENO U UGOVORU O LICENCI, „URALITA GROUP“ OVIME ODREKNE SVIH JAMSTAVA I UVJETA KOJI SE ODNOSE NA PROGRAMSKU OPREMU, UKLJUČUJUĆI SVA NAZNAČENA JAMSTVA I UVJETE PRODAJE, PRIKLADNOSTI ZA ODREĐENU SVRHU, NASLOV I NEKRŠENJE.

 

Kontakt

U slučaju da imate pitanja o gornjim odjeljcima, ne ustručavajte se kontaktirati „URSA ZAGREB“ d.o.o., putem stranice za kontakt.

 

Registar tvrtki

„URSA Insulation“ S.A.
Insc. Reg. Mercantil de Madrid, tomo 22,556, libro 0, folio 171, hoja M-403209, Inscripción 1, domicilio social en Paseo de Recoletos 3, 28004 Madrid.

Tvrtka „URSA ZAGREB“ d.o.o., 
sjedište: Puškarićeva 15, Lučko, Zagreb, registrirano je kod Trgoviačkog suda u Zagrebu pod brojem 080007579