URSA TOUR 2021

01.09.2021

URSA TOUR 2021

ursa-ursatour2021-1630504708.png

Obavještavamo vas da ćemo i ove godine organizirati biciklističku etapu URSA TOUR 2021, i to već treći put zaredom. Trodnevnu biciklističku etapu započet ćemo u Umagu, a put će nas preko Poreča voditi kroz Medulin s ciljem u Opatiji. Ekipa “URSA TOUR”-a (11 biciklista i 6 članova pratećeg tehničkog tima) koji će promovirati neophodno ekološko očuvanje okoliša i energetsku učinkovitost.
Tvrtka URSA SLOVENIJA s proizvodima za izolaciju zgrada nastavlja tradiciju razvoja inovativnih izolacijskih materijala i aktivno je uključena u posvećenost EU za smanjenje emisija stakleničkih plinova. Sloganom“URSA goes green” želimo povećati svijest korisnika kod izbora boljih izolacijskih materijala - ti su proizvodi pakirani u zelenoj ambalaži.
Prošlogodišnja austrijsko-slovenska biciklistička etapa URSA TOUR 2020 dužila je 401 kilometar, a 2019. godine vozili smo bicikle od naše tvornice u Novom mjestu sve do Beograda i prešli 583 kilometra.
I ove godine vozit ćemo bicikl u dobrotvorne svrhe te za ljepši planet. Za vrijeme biciklističke etape ćemo, naime, od svakog prevoženog kilometra te prodanog m3 naših izolacijskih materijala u zelenoj boji, donirati 1 EUR u izolaciju odabranog objekta u Istri. U protekle dvije godine uspjeli smo prikupiti gotovo 20.000 eura, a sredstva su bila namijenjena izolaciji odabranih objekata.
Možete nas pratiti na Facebook profilu URSA Slovenija, gdje čemo se javlat sa ture.