Opći uvijeti

Izjava o privatnosti

Kada posjetite bilo koju internetsku stranicu skupine „URSA“ kako biste pregledavali podatke koji su na njima navedeni, posve ste anonimni osim ako odaberete da ćete s nama dijeliti svoje informacije.

Vaša nam je privatnost vrlo važna. Sve informacije za koje ste odlučili da ćete nam pružiti omogućuju nam da Vam šaljemo informacije o proizvodima i uslugama za koje ste iskazali interes. U tu svrhu te informacije možemo prosljeđivati i drugim tvrtkama skupine „URSA“. Dajući nam svoje podatke slažete se s obradom u svrhu koja je gore navedena. Te podatke nećemo prosljeđivati trećim osobama izvan skupine „URSA“. Ova izjava o privatnosti i zakonska obavijest vrijedi općenito za cjelokupnu internetsku stranicu skupine „URSA“. Međutim, mogu postojati i dodatne informacije o privatnosti na posebnim internetskim stranicama različitih tvrtki u skupini „URSA“, koje imaju posebnu funkciju.

 

Osobni podaci

Skupina „URSA“ želi Vam dati što više nadzora nad Vašim osobnim podacima, koliko je to moguće. Za nas je važnom da se tijekom posjeta našim internetskim stranicama osjećate ugodno. Međutim, postoje slučajevi kada bismo trebali Vaše osobne podatke. Sve osobne informacije koje nam pružate (uključivo, ali neograničeno samo s Vašom e-adresom) koristimo za sljedeće namjene:

Ako nam date svoje osobne podatke kako biste od nas dobili podatke (primjerice brošure, kataloge), te podatke prikupljamo i pohranjujemo. Ovi nam podaci omogućuju da ispunimo Vaš zahtjev za traženim podacima. Ako pregledavate ili preuzimate podatke, Vaš se posjet prati. To nam pomaže da Vam pružimo Vama prilagođene podatke i omogućuje nam da pratimo koji su dijelovi stranice češće posjećeni, i to uporabom kolačića (vidi dolje). Podatke koje smo prikupili ili pohranili o vama koristimo isključivo unutar skupine „URSA“.

Internetska stranica može sadržati poveznice na internetske stranice koje nisu dio skupine „URSA“. Tvrtke skupine „URSA“ nisu odgovorne za pravila o privatnosti takvih internetskih stranica. Ako imate bilo kakva pitanja o obradi osobnih podataka koji se odnose na Vas (npr. ime, e-adresa), možete se obratiti tvrtkama u skupini „URSA“. Podaci za kontakt tvrtki u skupini „URSA“ nalaze se na kraju ove stranice. Ako su bilo koji podaci pogrešni, imate pravo na ispravak. Također imate pravo (na zahtjev u pisanom obliku s potpisom, i to jednom godišnje bez ikakve naknade) od nas dobiti podatke o osobnim podacima koji su vezani za Vas i zašto to radimo.  

 

Kolačići

Na internetskim stranicama skupine „URSA“ koristimo kolačiće. Kolačić je mala tekstualna datoteka koja sadrži tekstualne podatke pohranjene na Vašem računalu. Naš cilj korištenja kolačića je unaprijediti Vaše iskustvo kao posjetitelja u korištenju naše internetske stranice. 

Na internetskoj stranici skupine „URSA“ koristimo tri vrste kolačića, i to sljedeće:

  1. Kolačići prve vrste trajno se pohrane na računalu te se koriste za ažuriranje internetske stranice s novim podacima od Vašeg posljednjeg posjeta. Podaci na internetskoj stranici koji se nisu promijenili od Vašeg posljednjeg posjeta lokalno se ažuriraju iz Vašeg računala s namjenom bržeg otvaranja internetske stranice.
  2. Druga su vrsta kolačići sesije i koriste se kada pretražujete internetsku stranicu. To podrazumijeva privremeni prijenos podataka između računala i internetske stranice. Kolačići sesije ne pohranjuju se trajno na Vašem računalu i nestaju tijekom isključivanja preglednika na računalu.
  3. Treća se vrsta koristi u statističke svrhe, tj. kako bismo dobili podatke o tome koliko posjetitelja imamo na različitim dijelovima naše internetske stranice.
  4. Ako nije posebno navedeno drugdje, skupina „URSA“ nikada ne koristi kolačiće s ciljem prikupljanja osobnih podataka, kao što su Vaše ime i prezime, e-adresa i sl. Dakle, podaci prikupljeni korištenjem kolačića koriste se na anonimnoj osnovi.

Ako ne prihvaćate kolačića skupine „URSA“ na našoj internetskoj stranici, možete prilagoditi podešavanja svog preglednika da odbije kolačiće mijenjanjem postavki svojeg preglednika. Međutim, s obzirom na tehnologiju koja se koristi na našoj internetskoj stranici, ona neće ispravno djelovati bez korištenja kolačića. 

 

Kontakt

Za sva moguća pitanja o prethodnim odjeljcima svakako se obratite tvrtkama „URSA Insulation“ S. A. na stranici za kontakt glavnog sjedišta „URSA Insulation“ S. A. ili drugih lokalno relevantnih tvrtki skupine „URSA“, pristupajući dijelu stranice namijenjenom za kontakt.